I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

31 December, 2010

MASA PERGI TANGJUNG BIDARA MELAKA

                                                            
                                            

Ha,,,ni pic kita orang ngah kebulur,,,,hahahha

bayangkan lah dari rumah nak ber tolak ke sana tak makan pape,,,,
                                          tu yang lapar giler tu,,,,huuhucomey an pic mak aq,,,huhuhu,,,              













                                                          ni pic mase nak balik,,,,
                                                     bayak lagi sebenarnye pic mase tu,,,
                                                          pic ni je yang aku jumpe,,,
                                                      hahax,,,jom gi ngok pic di bawah lak,,,
                                                      ok,,,

yang ni pic adik perempuan aku,,, nasih baek handfone dye tak masok dalam air,,,
 nak sangat amek pic at dalam air,,,huhuhu,,,
  jom gi yang seterusnye,,,
 yang ni adik lelaki aku,,,die pon same
nak ikot cam kakak die,,,,tembamkan die,,,
  jom gi bawak lak,,,




                                                      yang ni pic bapak aku yang amik,,,,
                                                      mase kte orang mandi mande,,,
                                        cube korang bayangkan keluarga aku je at kawasan situ,,,,
                                       macam tak best giler lakkan,,,,aku leh wat sesuke hati jew at situ,,,

BORING BETULAH,,,

Hmmmm,,,,,

Sok balik asrama,,,,


boring seh sok dah kne blik asrama,,,,
huhuhu,,,,tak dapat pegang handfone,,,,laptop,,,,tak leh kuar gi jalan2,,,,
tapi nak wat cmne,,,,demi mase depan yang cerah,,,,pergi jew lah,,,
tapi aq takot ar nak hadapi SPM nanti,,,,nak kena study banyak2,,,,
nasid bek cutu tak dew homework,,,,hahaha,,,tapi aq tak puas lagi bercuti,,,,,




Nak kena kemas barang wat balik hostel,,,,


penat seh tadi aq kemas barang aku,,,pening kpale aq nih,,,,
nak cri tu,,,nak cri ni,,,,huhuhu,,,,ni belom gunting rmbot lagi ni,,,
susah lah klaw cmni,,,sok pagi lak tu gerak gi hostel,,,,adesh,,,,cmne ni,,,,????
petang karang jew ar gunting rambut,,,huhuhuhuhu,,,

HAPPY NEW YEAR,,,

Aq nak ucapkan Selamat Tahun Baru,,,,


Huhuhuhu,,,,

Rase gementar nak hadapi SPM,,,,
tapi tak sabar nak abiz skolah,,,,
hahaha tak yah nak pikir pasal baju skolah agi,,,
end tak yah asyik nak potong rambut,,,,hahaha,,,,


Tapi klaw tak sekolah tak best lak plak rasenye,,,hmmmm,,,,,tapi tak pew azam aq taon nie,,,,nk jawab pekse betul2 end tak titow dalam kelaz agi,,,,end berhenti merokok,,,,huhuhuhu


Rase membazir lak dulu hisap rokok,,,,
wet yang wat beli rokok tu boleh simpan kalaw aq tak isap rokok dulu,,,,
huhuhu,,,,nak wat cam mane bende dah berlaku,,,nak menyesal pon dah tak leh,,,,hahaha,,,,korang doa2kan he SPM taon ni dapat result bagoz,,,,

SELAMAT TAHUN BARU,,,BUANG YANG KERUH AMBIL YANG JERNIH,,,,HHAHHAH

28 December, 2010

sok akak sue pulang ke tempat dye blajar,,,,

sok akak angkat aku pulang ketempat dye blajr untuk smbung blajar,,,nama dye suhadah dipanggil sue atau adah,,,,hmmmm sedeh rsenye,,,tu lah time nak jumpe datang lewat,,,time orang dah bagi alamat lupe,,,,smpai tak sedar tengah2 stay upe2nye tempat aku stay tu umahnye,,,maklumlah aru pertame kli atang umah atuknye,,,,gementar giler mase nak jmpe dye at umah atuk dye,,,,tapi nak wat cmne,,,biar jew dye pulang kesana,,,,aku harap dye dapat mengejar cite2nye,,,

21 December, 2010

day of the waiting

huhu,,,,, not wait to meet my elder sister,,, time alone can I see myelder sister,,, is that next year I'm back to the hostel,,, then it isseldom I come home ,,, because next year I'm SPM,,, hmmm notwait to meet him,,, hmmm,,,

16 December, 2010

pic masa balik kampung,,,





































inilah pic semasa aku pulang ke kampung,,,best aw balik sana,,,boleh jumpa member lama,,,boleh wat perkara yang boleh di buat tanpa orang mengejek atau mengutuk,,,bermacam2 perangai yang aku buat dekat sana,,,,perkara yang paling aku suka wat dekat sana,,,wat kerja kampung,,,main permainan kampung,,,coz,,,biasalah orng dah lama tidak pulang ke kampung,,,aku rindu sangat dekat kawan2 lama aku tu,,,k,,,pic rumah yang berwarna putih tu umah baru atuk aku,,,dan pic umah yang nampak usang sikit tuh,,,umah lama atuk aku,,,kucing yang aku pegang dalam pic tuh,,,kucing member aku,,,comel kan kucing tuh,,,orang yang sentiasa ada bersama aku dalam pic tu member aku,,,nama dia azraf,,,dia baru form 3 next year form4,,,best aw kalaw ko rang dapat member camtu,,,dia suka menggembirakan hati orang,,,dan dia seorang yang periang,,,huhuhu

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic