I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

14 May, 2011

perkara yang berlaku pada hari ini, .hehehe

okay, .ari ni aq gmbira sangat kerana arini aku dapat jumpe awek aku, .huhuhu walaupun banyak dugaannya, .hui, .tapi aku smpai gak umah dye, .cbew korang bayangkan, .time nk gerak ke sne, .mase uh aku at kulai agi, .nak gerak kew jb, .pastu time gerak ke sana, .minyak motor leh abis lak,.hahahha penat gile tolak motor sampai shell uh, .jauh lak tuh, .pastu lak nk cri umah awek aku tak jumpe2, .pening dibuatnya, .ngah2 cari, .aku tanye orang, .tempat awek aku at ne, .???pastu dye tunjuk ar, .rupe2nye tempat yang aku pusing2 lagi tadi tu lah tempatnye, .penat gile seh aku arini, ,huhuhu pastu dah smpai aku cari awek aku lak, .satu masalah agi, .hui, .korang bayangkan, .penat aku cri, .leh xjumpe, .rupe2nye dye stay at belakang kereta, .tapi arini aku ngok awek aku cute sangat blew dye pakai tudung, .cantik tau dye, .mule2 aku terperangjat lah, .ngok dye, .cm kenal n cm xknl pon ade gak, .hahha, .macam2 aku tanye dye aw arini, .huhuhuhu, .k lah smpai di sini jew, .bye, .

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic