I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

02 November, 2012

kehidupan aku di KL

Assalamualaikum, .hahaha, .skrang aku dh at KL dh, .jarang balik johor, .kehidupan aku di sini xlah susah sangat, .di sini, .aku tlah belajar berdikari, .seperti, .membasuh, .memasak , .mengemas, .dah segalanya lah, .aku dpat ramai kawan at KL ni, .dlam rumah tempat aku tinggal, .ada dlam 10 oranglah, .tapi sumenye ok, .hahaha, .

05 June, 2012

kerja aku sekarang, .

ini lah kerja aku sekarang, .aku menservis dan membaiki kerosakkan air-cond, .skarang aku kerja dekat Petaling jaya.Selangor, .aku kursus je at situ sambil kerja, .selama 6bulam, .sku bekerja di syarikat mega servis aircondition, .di petaling jaya, .di situ telah sedia sebuah rumah 4bilik, .kerja ni tedak susah mane pon, .tapi bila dengar gajinye je, .puih, .banyak cun punya huhuhuhuhu, . diselah tu pic mase aku dan kawan2 aku tengah kerja. .membaiki aircon .



01 February, 2012

hmm, .kerja, .kerja, .kerja

hmmm , .pnat gak ek kerja ni, .aq ingat seronok bab apat wet, .memanglah seronok, .tapi penatnye cri wet, .tak pkir. ,hmm, .baru lah aq tau mcam mne susahnye orng cri wet yng halal, .nak cri wet yang haram memang senang, .tapi senang gak dpat bale, .huhuhu , .yelah sampai ble nak cri wet haram je an, .duduk pon tak tenang, .

12 January, 2012

hmm, .merajuk

huhuhu, .hari ni aq happy sgat coz dpat gak aku kne an dye smpai merajuk, .huhuhu, .mkew jew ganster tpi dlam hati upenye ade taman gak, .huhuhu, .mse kje tdi aq try cri idea cmne nk kne an dye, .akhirnye a apat gak, .huhuhu, .aq akap at dye, .bos cmne nak wat ni, .huhuhu cmpai dye menyirap, .hahaha, .smpai skrang ni aq lak yang terkene, .dye lak nganjeng aq , .bos, .cmne kje arini, .mlu seh aq, .dye panggil cm uh, .

05 January, 2012

hmmm, .mlangnye nasib aq hari ni, .

Ermm, .kenapa ek, .bile kite xnak bergurau mesti ade orang kate, .kite sombong, .tapi sebenarnye orang yang kurang bergurau ngan kawan2 kadang2 nak elak dari pergaduhan, .yelah gurau2 juga boleh membuat an kte leh bergaduh ngan member kita sendiri, .macam aku, .aku ukan tak nak bergurau and bersuka ria, .tapi ada sebabnye, .tu lah, .aku cuba ubah sikap aku supaya spoting , .tapi gara2 tu lah aku bergaduh ngan member aku sendiri, .hmmm, .kenape yek, .aku cuba untuk bergurau, .tuptup, .member aku sendiri tak puas hati ngan aku, .aku boleh dikategorikan seorang yang pendiam,. .coz aku takot nk bergaul sgat and berbual sangat, .kerana kadang2 gara2 mulaut badan binasa, .and gara2 mulut gak kita leh bermusuhan, .plik lah, .lagi satu, .hari ni aku stress sgt coz tdi at tempat kejew aku, .aku keje ngan company, .ukan ikut sub, .tapi tulah member aku ni lagi sorang, .leh lak pakse2 aku keje, .padahal aku penat gile, .smpai melecet kaki aku ni, .hmmm,. .

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic