I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

29 January, 2011

Dak2 asrama smv kota tinggi

Ini member2 aku di asrama kota tinggi,,,pada mulanya aku memang tak suka tinggal di sana,tapi bile dah lame at sna jdi best lak tinggal at sana,,,ye ar dapat member2 yang best2,,,sume at dalam pic tu sumenye sporting,,,n adalah jgak nakal,,,dia oarang ni jenis tak pilih kawan,,,,aw,,,,tu yang jadi seronok tinggal at sna,,,banyak kenangan aku bersame diorang mse form 4 dlu,,,cube korang bayangkan minggu pertame dah kena penampar ngan cikgu Azmeer,,,because tidak semayang hajat,,,ramai2 lak tu kne,,,hahaha tu yang bestnye dok sne,,,banyak giler beb pengalaman ble aku stay at sana,,,,rugi korang tak dok asrama,,,mana2 yang sudah pindah tu memang rugi lah korang,,,hahahhaha









29.1.2011

29.1.2011

Pada hari ini aku telah ajak myya couple,,,sudah 2 bulan aku menantikan saat2 yang sebegini,,,happy giler seh,,,cube korang bayangkan aku boleh directly ajak dye couple,,,macam tak percayakan,,,aku tak pernah tau ajak orang couple ngan aku dengan directly,,,sungguh tidak ku sangka,,,permpuan yang aku suka, juga sukakan aku,,,hahahha,,,aku tak pnah rasa gembira sebergini,,,,aku rasa macam nak menjerit jew aw,,,at sebelah ni lah pompuan yang aku maksudkan,,,ni lah antara ciri2 pompuan yang aku suka,,,hehhehe,,,lawa tak,,,tapi yang aku suka suara dia comel giler seh suara dia,,,sebab tu aku selalu call dia because aku suka dengar suara dia,,,nilah kali pertama aku suka perempuan terus dalam hati,,,sebelum
ni aku suka perempuan suka2 jew,,,tapi ngan dye ni
asyik rindu jew at dia,,,huhuhu

saje-saje,,,










14 January, 2011

time minggu lpaz at skolah smv kota tinggi

Hari pertama msok tigkatan lima


Peh ni lah yang aku nanti2kan,,,,jadi senior at dalam skolah tu,,,gembira giler seh,,,,bayangkanlah aku kena masok dorm di bwah perhatian warden,,,bestari 9,,,99% at dalam dorm tu boleh di ktekan budak2 terejal,,,nasib2 spe soh asyik wat kes jew at skolah taon lpaz,,,,kan dah kena dok at dorm perhatian,,,tapi bebas giler seh dah form five ni,,,kte bleh wat ape sje walaupun pengawas adew at sebelah kite,,,,


time form 4 aru msok ke sekolah,,,,


padanlah mukew diorang kene rejing,,,,tahun lpaz time budak2 aq kne rajing,,,time ni diorang kne rajing,,,hahha,,,,tak lah terok sangat kte orang rajing die,,,,ktie orang knerajin dlu lgi terok,,,,sampai kne simbah air nile,,,pastu longkang,,,sambil baling telur,,,,peh balik asrama masing2 bau hanyer,,,,tapi form 4 skrang ni tak lah terok sangat kne rajing,,,pengawas dyeorang pun sume longoi2,,,masing2 takot ngan form 4 plik aq,,,wat pewnak takot ngan form 4 tu ekkk,,,hui apelah,,,,huuhuhuhu,,,,,,

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic