I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

03 February, 2011

Tibe2,,,

hmmm,,,korang nak tau ark,,,tadi tibe2 jew adew orang chat aku at facebook dia kate,,,`saya suka awak' terkejut gile aku bace tadi,,,hmmm,,,tapi rupe2nye,,,die kte otak die ngah blank,,,tapi aku dapat kenal die aw,,,ntah ape ntah name die,,,susah aku nak ingat,,,tapi die skolah at hongkong aw,,,pastu aku tanye ar die at sne best ark???pastu die jwb : best giler,,,banyak awek cun,,,pastu aku tanye die agi,,,camne ko leh skolah at sne lak???pastu die jawab,,,: tu mak aku ar yang daftarkan,,,tu yang aku cakap sikit at die,,,mesti ko ni orang kya kan,,,pastu die jawab:tak lah sangat,,,biase jew,,,pastu dye tanye aku,,,:ko skolah at ner???pastu aku jawab:aku skolah at teknik kota,,,pastu tak lame kemudian die teros off line,,,tak dapat aku nak tanye agi,,,ko bayngkan happy giler seh dapat kenal orang stay at luar negara,,,ni firts time aku kenal ngan orang stay at luar negara,,,huhuhu,,,

Masa atukku datang umah,,,

KHAMIS 3.2.2011


















music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic