I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

31 December, 2010

MASA PERGI TANGJUNG BIDARA MELAKA

                                                            
                                            

Ha,,,ni pic kita orang ngah kebulur,,,,hahahha

bayangkan lah dari rumah nak ber tolak ke sana tak makan pape,,,,
                                          tu yang lapar giler tu,,,,huuhucomey an pic mak aq,,,huhuhu,,,              













                                                          ni pic mase nak balik,,,,
                                                     bayak lagi sebenarnye pic mase tu,,,
                                                          pic ni je yang aku jumpe,,,
                                                      hahax,,,jom gi ngok pic di bawah lak,,,
                                                      ok,,,

yang ni pic adik perempuan aku,,, nasih baek handfone dye tak masok dalam air,,,
 nak sangat amek pic at dalam air,,,huhuhu,,,
  jom gi yang seterusnye,,,
 yang ni adik lelaki aku,,,die pon same
nak ikot cam kakak die,,,,tembamkan die,,,
  jom gi bawak lak,,,




                                                      yang ni pic bapak aku yang amik,,,,
                                                      mase kte orang mandi mande,,,
                                        cube korang bayangkan keluarga aku je at kawasan situ,,,,
                                       macam tak best giler lakkan,,,,aku leh wat sesuke hati jew at situ,,,

BORING BETULAH,,,

Hmmmm,,,,,

Sok balik asrama,,,,


boring seh sok dah kne blik asrama,,,,
huhuhu,,,,tak dapat pegang handfone,,,,laptop,,,,tak leh kuar gi jalan2,,,,
tapi nak wat cmne,,,,demi mase depan yang cerah,,,,pergi jew lah,,,
tapi aq takot ar nak hadapi SPM nanti,,,,nak kena study banyak2,,,,
nasid bek cutu tak dew homework,,,,hahaha,,,tapi aq tak puas lagi bercuti,,,,,




Nak kena kemas barang wat balik hostel,,,,


penat seh tadi aq kemas barang aku,,,pening kpale aq nih,,,,
nak cri tu,,,nak cri ni,,,,huhuhu,,,,ni belom gunting rmbot lagi ni,,,
susah lah klaw cmni,,,sok pagi lak tu gerak gi hostel,,,,adesh,,,,cmne ni,,,,????
petang karang jew ar gunting rambut,,,huhuhuhuhu,,,

HAPPY NEW YEAR,,,

Aq nak ucapkan Selamat Tahun Baru,,,,


Huhuhuhu,,,,

Rase gementar nak hadapi SPM,,,,
tapi tak sabar nak abiz skolah,,,,
hahaha tak yah nak pikir pasal baju skolah agi,,,
end tak yah asyik nak potong rambut,,,,hahaha,,,,


Tapi klaw tak sekolah tak best lak plak rasenye,,,hmmmm,,,,,tapi tak pew azam aq taon nie,,,,nk jawab pekse betul2 end tak titow dalam kelaz agi,,,,end berhenti merokok,,,,huhuhuhu


Rase membazir lak dulu hisap rokok,,,,
wet yang wat beli rokok tu boleh simpan kalaw aq tak isap rokok dulu,,,,
huhuhu,,,,nak wat cam mane bende dah berlaku,,,nak menyesal pon dah tak leh,,,,hahaha,,,,korang doa2kan he SPM taon ni dapat result bagoz,,,,

SELAMAT TAHUN BARU,,,BUANG YANG KERUH AMBIL YANG JERNIH,,,,HHAHHAH

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic