I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

28 December, 2010

sok akak sue pulang ke tempat dye blajar,,,,

sok akak angkat aku pulang ketempat dye blajr untuk smbung blajar,,,nama dye suhadah dipanggil sue atau adah,,,,hmmmm sedeh rsenye,,,tu lah time nak jumpe datang lewat,,,time orang dah bagi alamat lupe,,,,smpai tak sedar tengah2 stay upe2nye tempat aku stay tu umahnye,,,maklumlah aru pertame kli atang umah atuknye,,,,gementar giler mase nak jmpe dye at umah atuk dye,,,,tapi nak wat cmne,,,biar jew dye pulang kesana,,,,aku harap dye dapat mengejar cite2nye,,,

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic