I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

16 December, 2010

pic masa balik kampung,,,





































inilah pic semasa aku pulang ke kampung,,,best aw balik sana,,,boleh jumpa member lama,,,boleh wat perkara yang boleh di buat tanpa orang mengejek atau mengutuk,,,bermacam2 perangai yang aku buat dekat sana,,,,perkara yang paling aku suka wat dekat sana,,,wat kerja kampung,,,main permainan kampung,,,coz,,,biasalah orng dah lama tidak pulang ke kampung,,,aku rindu sangat dekat kawan2 lama aku tu,,,k,,,pic rumah yang berwarna putih tu umah baru atuk aku,,,dan pic umah yang nampak usang sikit tuh,,,umah lama atuk aku,,,kucing yang aku pegang dalam pic tuh,,,kucing member aku,,,comel kan kucing tuh,,,orang yang sentiasa ada bersama aku dalam pic tu member aku,,,nama dia azraf,,,dia baru form 3 next year form4,,,best aw kalaw ko rang dapat member camtu,,,dia suka menggembirakan hati orang,,,dan dia seorang yang periang,,,huhuhu

fotobaru aku jumpa,,,mase aku lalui kenangan manis bersama budak UTM


























ni lah dye pic yg aku baru jumpa,,,sebenarnya banyak lagi,,,cuma aku tak tahu mana alamat facebook fasi2 yang lain,,,kalaw tak dah berlambak dah at dalam ni,,,ni aru sikit,,,belum time penyampaian hadiah,,,pertangdingan dikir barat dengan kreativiti masing2,,,time dah nak abis tu lah aru terasa nak sedih,,,coz dye orang tu best,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sangat2,,,klaw boleh aku nak dye orang datang ke sekolah aku,,,aku berharap sangat nak dye orang datang,,,yang tengah pegang kamera tu adalah salah satu budak dari UTM,,,,hu,,,,,hu,,,,penat aku nak bercerita,,,tapi lagi satu,,,sebelum kita orang nak mengakhiri majlis ktaorang sempat belajar tepuk,,,,apew ar,,,aku dah lupew dah,,,,tapi yang pling best wat perisai perang guna surat khabar,,,,ade picnya di atas,,,tengok ar gelagat dyeorang at atas mesti kelakar kan,,,hahaha,,,,tapi ade yang meniru perisai robot perempuan tengah bogel peh kelakar giler mase tu,,,aku ketawa sampainak terkencing dalam sluar,,,nasib bek aku dapat kawal,,,gier auto kte an,,,,hahaha,,,,sakit prut dibuatnya mengenangkan perkara yang manis dan sukar untuk dilupakan,,,huhuhu,,,k lah kawan2,,,sampai di sini aja lah,,,bye,,,,,muaaaaah,,,,

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic