I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

19 November, 2010

adnan sempit

nie video best tengok jgn x tengok,,,

time abis khem









ok,,,pic yang pertama tu kte orang kne kms dan terus buat brisan ikut platun,kne kwat kaki,nyanyi an lagu sekolah dan kebangsaan,,,pic yang kedua plak,,,sesi pengambaran leps penyampaian hadiah,,,pic aq at situ berada di tengah pakai kronsang wane kuning,,,pic yang ketiga sma mcm cerita pic pertma,,,pic yg keempat ketibaan pengetua,,,pic kelima penyampaian hadiah,,pic kelima berlakon,,,aq dipakse memegang watak mat gian coz diorang cakp mukew aq mcam mat gian,,aq yg tengah tunduk smbil memegang kepala memakai baju wane hitam,,,sebelah kanan,,,yg sebelah kiri tu bkan aqk,,,entah gemok mne tah aq pon x tahu,,,

khem,,,,






pada bula7 aq ngan mem2 sekolah kne pergi khem at sekolah menengah vokasional kota tinggi,,,nak kte best,,,best ar jgk,,,tpi yg pling aq suke at khem tu ble larian komando...bebst gle,,,kumpulan aq krs platun 2,,,kumpulan kteorang asyik kne denda jew,,,psal mlut celuph sangat,,,tpi pnt glew seh gi sne,,,aq blik dorm jew,,,mandi2 terus tido,,,tu lah knangan phit manis semase gi khem ari tu,,,,kdua yang best plak,,,mse maen burung pungguh,,,kte orang kne ltk asing2,,,,pompuan kne rbe,,,abz epal dye ngan karipap dye kene rbe ngan budak2 ni,,,nsib bek aq x terjebak melakukan perkare seperti itu,,,

pindah umah

ari nie brg2 rumh lme dah di pindah an ke rumah baru,,,seronoknye hye,,,aq dah dpat friend aru dah,,,aru dalam 2 tiga orang,,,diorang yg nk knl ngan aq dlu,,,sporting gler seh diorang,,,diorang dak kota kulai,,,,penat gler seh aq tolong bpk aq angkat brang,,,byk jga brang umh aq ek,,,adik aq kjenye asyik ngadap PS jew memanjang,tak der keje laen,,,yang adek pompuan asnyiklah pnggil nme aq time aq pnat,,,huiii,,menyirap btul aq,,,,tpi yg pling menyirapnye aq dpat blik kewcik,,,macam stor aq tengok,,,tpi nk wat cam ner aq terpakse mengalah ngan adik2  aq,,,

my biodata

name      :Muhammad Rashidi Bin Musa
name glamor:Awang
umur       :16tahun next year spm
t/lahir      :8.6.1994
tem/lahir  :hospital kota tinggi
tempat tinggal:Taman Putri Kulai
hobi : melukis
saya seorang yang : periang,sukew ketawe,tidak sukew tengok keluarga dalam kesusahan,
                              sentiasa menasihati adik2 supaye berjaye pada masa hadapan maklumlah anak sulung
                              kta an....mesti kene jaga adik2,,,tidak mudah marh,,,tidak mudah menangis,tpi mse
                              kecik2 dulu adelah,,,,kuat makan,,,sbab nak gmok ckit,,,bdan nie krus sangat ar,,,,
perkara yang best pernah berlaku:keluarge aq ajak gi jalan ke pantai,,,,mse tu best sangat,,,tpi skrag dah kurang kitorang gi jalan2,,,yang kedua:gi jalan ngan sepupu at air terjun,,,,best ar jugak,,,smpai blik pon tak tahu nak naik apew,,,
perkara paling sedih :keputusan pmr gagal,,,bahasa inggeris,,,aq nie mne lah reti sangat bahase tu,,,kalaw setakat bahase jawe tu aq ar,,,tapi aq dapat masuk vokasional,khusus penyejukan dan penyamanan udara,,,,
azam : nak berjaya untuk tolong keluarga,,,k la bye,,,,

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic