I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

23 November, 2010

DADALI:DISAAT AKU MENCINTAI MU

video
Mengisahkan tentang sepasang kekasih sedang bercinta,,,si lelakinya asyik mementingkan Mp3nya,,,si perempuan pula sudah naik bosan melihat sikap si lelakinya tidak memntingkan sangat tentangnya,,,lalu si perempuan mencari lelaki lain untuk menjadi teman istimewa,,,
ni akak sedare aq juga,,,namenya asyiqin zainal di panggil angah atu mek sbab dipanggil name tu aq tak tau,,,di orngnye rajin juga,,,tapi kalw dah baring depan tv,,,nanguzubillah,,,,punye pemalasnye nak bangun,,,banyak2 akaksedare aq dyelah pling rajin wat kje suri rumah,,,dye jugak pandai memasak,,,nak kenal orangnya dye adelah macam sinderella,,,pic dye yang paki aju wne oren hijau,,,kedudukan sebelah kiri di hadapan,,,dye anak mak ngah aq,,,
 ini kakak sedare aq,,,namaya Nur Nana Bte Mansor,,,dye dak UKM,,,banyak2 kakak sedare aq ini lah yang pling rapat nagn aq,,,pandai aw dye,,,best gler kalaw korang adew akak sedare cmni,,,ni aq nak cte skit,,,mase rayeari tu,,,aaaa,,,mse tu rye ke bpe ek???aq lupe ar,,,tapi time tu ar aq aru knal boyz dye,,,korang nak tau ark,,,boyz dye tu,,,pemalu aw,,,hrap jew mkew hendsome,,,pastu,,,mase tu kteorang at kmpung,,,pastu kteorang boring dok lame2 at sne coz xdew wat pape,,,ha,,,,time tu ar aq knl boyz dye,,,coz aq,,,aliya ,,,epul,,,n kakak sedare aq pegi beraye at umah boyz akak sedare aqni,,,dah sampi sne lak!!!dye mlu2 lak nak msuk umah tu,,,coz adew adik berdik boyz dye,,,aq dgn gembulnya masok dulu umah tu,,,abiz semua xnak msok,,,xkan nk dok luar jew,,,pastu time dah masok dalam asyikketawe x henti2
sbab tengok wtak bpak dye sme dengan bpak akak sedare aq nie,,,pastu yang paling kelakarnye,,,keluarga boys akak sedareaq tu tunju an pic2 boyz dye at keorang,,,sampai pic xpakai aju pon nk tunjuk at kteorang,,,hahaha,,,,naik taf perut aq nie,,,aduh hai,,,pastu kiteorang gi pontian plak umah pakcik2 boyz akak sedare aq tu,,,nek kembang bontot aq dok lamew2 at dalam kte,,,bpew buah rumah kteorang pergi mse tu,,,pastu time nak blik dari sne adew bdak gemok,,,adew ar badannye besar 4 tong gas,,,dye boleh ckap pew,,,`ko jage awek kite he,,,'pastu aq saund dye,,,`kepale otak ko ar;ko ingat akak sedare aqni bohsia pew'naseb bek aq xbergaduh at situ,,,aq pling pantang dengo perkatan tu,,,menyirap tul aq mse tu,,,yang ni plak Aliya,,,orangnye manje,,,tapi adelah ngade2 skit,,,dye orangnye rajin,,,sesuai dapat suami yang rajin,,,dye jugak seorang yang periang,,,dan selalu wat aq marah,,,tapi xpe ar,,,dye selalu bek ngan aq,,,kadang2 ar wat aq marah,,,dulu dye pernah ajar aq BI,,,aq jdi malas nak belajr ngan dye coz dye mengajar orng over sangat,,,tapi dye baek,,,hati dye iklas nk mengajar,,,tu pon kalawye,,,k lah bye,,,,

What's the origin of your name?

awangcomey

Ask me anything

Who's the most overrated musician?

miz nina

Ask me anything

formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/awangcomel

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic