I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

05 February, 2011

Akak Angkat ku,,,

                  Ha, .!!!ini dia akak aku, .comelan, .???nmpak je kecik an, .tpi sbenarnye umor dye dah 19tahun         

                                                   jangan ingat dia ni udak2, .huhuhuhu




                                              hehehe, .masing2 posing lebeyh, .hahaha, .
                                                             wah, .bdan akak aku
                                             ni same besar ngan bay sblah die uh, .hehehehe
                                                               hahahah, .
                                               tahu lah pipi uh tembam, .  xpyh lah asyik nk pgang jew, .
                                          ni lah akak kesayangan aku, .huhuhu, .dlu die stu skolah ngan aku, .
                                            skrang dia blajar at maktab perguruan, .hmm, .rindunye at dye, .

03 February, 2011

Tibe2,,,

hmmm,,,korang nak tau ark,,,tadi tibe2 jew adew orang chat aku at facebook dia kate,,,`saya suka awak' terkejut gile aku bace tadi,,,hmmm,,,tapi rupe2nye,,,die kte otak die ngah blank,,,tapi aku dapat kenal die aw,,,ntah ape ntah name die,,,susah aku nak ingat,,,tapi die skolah at hongkong aw,,,pastu aku tanye ar die at sne best ark???pastu die jwb : best giler,,,banyak awek cun,,,pastu aku tanye die agi,,,camne ko leh skolah at sne lak???pastu die jawab,,,: tu mak aku ar yang daftarkan,,,tu yang aku cakap sikit at die,,,mesti ko ni orang kya kan,,,pastu die jawab:tak lah sangat,,,biase jew,,,pastu dye tanye aku,,,:ko skolah at ner???pastu aku jawab:aku skolah at teknik kota,,,pastu tak lame kemudian die teros off line,,,tak dapat aku nak tanye agi,,,ko bayngkan happy giler seh dapat kenal orang stay at luar negara,,,ni firts time aku kenal ngan orang stay at luar negara,,,huhuhu,,,

Masa atukku datang umah,,,

KHAMIS 3.2.2011


















01 February, 2011

Awak Jaga Diri Baik-Baik ;-)

hmmmm

Aq rindukan ko,,,andainye kamu sdang bace blog ini,,,aku harap kamu pon merindui aku,,,kerana aq sangat merindui mu,,,aq cube tuk melupakan kamu,,,tapi susah aku nak lupakan,,,,tak tau lah knape,,,hmmm,,,

HARI INI,,,

HARI INI 1 FEBUARI 2011

Knape ek ari ini perasaan aku sering gelisah,,,dan berase sunyi,,,???
tak tau lah knpe,,,tapi aku terasa amat sunyi ari ni,,,kusut giler seh aq arini,,,
persaan aku macam meronta2 memanggil seseorang,,,amat kuat skali,,,
knapelah ngan aku ari ni,,,hmmm camne ek nak ilangkan perasaan ni,,,

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic