I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

25 November, 2010

baek punya,,,huhuhu,,,

video
punya video,,,,huhuhu,,,

ternyata salah mengenalmu

video
cete ni sesuai tuk orang yang tengah bercinta,,,best  tau lagu dan video ni,,,huhuhu,,,,tapi ni tak abiz,,,klaw tengok sambungan video nie,,,bkak arat you tube,,,,hehehe,,,,

kretiviti aq

ini lah salah satu kretiviti yang aq adew,,,tengok ni,,,ni lukisan aq,,,bkan orang len yang wat aw,,,ni aq yang wat sendiri,,,nape tak pecayakah????lawa tak lukisan aq nie,,,aq nie taklah pandai melukis sangat,,,setakat lukis kartun bleh ar,,,,,huhuhu,,,,

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic