I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

18 December, 2011

Dapat gaji,.huhuhuhu

27 aribulan adalah hari aq mendapan gaji,.stelah sebulan aq bekerja,. hmmm, .xsabarnye, .huhuhu, .maklum lah, .aq apat gaji jew, .aq teros nk beli mtor, .yang kedua aru aq mak n ayah aq wet, .aq akn tuju benda yang aq mahu beli, .selepas uh, .aru aq tuju mak n bapa aq,. hahaha, .klaw aq tuju mak n bapa aku, .jawabnye, .xcukuplah wet tok aq beli motor, .huhuhu

02 October, 2011

masa makngah aku khawin










pic mse raya, .


























huiiiii, .

npew yek, .
orng zman skrang, .
lbh skew rupa dari hati, .
klaw mkew tu xberapa lawa and hansome, .
msti orng xpndng, .

mcam cite yg aq nk cite an tentang aq, .
aq sedar aq ni ukan lah hansome sgat, .
tak maket, .and aq tak reti nk ngurat pompuan, .
contohnye, .aq suke at pompuan uh, .
tapi aq hanya berani pndang je, .
xberani nak tegor, .
coz degel2 aq ni, .ade gak pemalunye, .huhuhu
kenape yek, .????
time aku nk ngurat jew, .
msti malu, .cmne ek nk ilangkan perasaan malu uh, .???

huhuhu, .

hye sume, .lamenye aq xbuka blog, .rindu rsenye, .
maklumlah aq skrang sibok, .
taon ni an aq SPM, .
jdi jrang lah aq ukak blog, .
hmmm, .korang pew kabo, .???
msti shat or skit an, .
hehehe

01 July, 2011

sasahnye, .hmm, .

hmm, .ssahnye aq nk takel sorang girl ni, .hui, .pyh, .cmne ye nk lmbut an ati dye spye die skew at aq, .la ni tdi aq mcj die, .nk ajk kuar, .tpi die agi alsan plak, .hmm, .ktenye die tkot kne pns, .huhuhu, .tpi xpe, .aq akan tros usya dye, .smpai die skew aku, .coz die comel seh, .hmmm, .xpe lgi smbong lg aq mau hahahha, .apeseh, .huhuhu, .

26 June, 2011

hui, .perkara yang paling happy skali, .hahaha

hahaha, .mulai hari ini, .aq dah xpyah nk blik ke hostel agi, .huhuhu, .aq dah dok luar da skrang, .lpz ni xyah lah aq asyik pkir psal hostel agi ek, .hehehe, .aku kluar hostel sbab, .aq bsan dok sne, .xdew bnde len yg leh aq ngok, .mkew uh jgak yang aku kne pndang, .huhuhu

14 May, 2011

perkara yang berlaku pada hari ini, .hehehe

okay, .ari ni aq gmbira sangat kerana arini aku dapat jumpe awek aku, .huhuhu walaupun banyak dugaannya, .hui, .tapi aku smpai gak umah dye, .cbew korang bayangkan, .time nk gerak ke sne, .mase uh aku at kulai agi, .nak gerak kew jb, .pastu time gerak ke sana, .minyak motor leh abis lak,.hahahha penat gile tolak motor sampai shell uh, .jauh lak tuh, .pastu lak nk cri umah awek aku tak jumpe2, .pening dibuatnya, .ngah2 cari, .aku tanye orang, .tempat awek aku at ne, .???pastu dye tunjuk ar, .rupe2nye tempat yang aku pusing2 lagi tadi tu lah tempatnye, .penat gile seh aku arini, ,huhuhu pastu dah smpai aku cari awek aku lak, .satu masalah agi, .hui, .korang bayangkan, .penat aku cri, .leh xjumpe, .rupe2nye dye stay at belakang kereta, .tapi arini aku ngok awek aku cute sangat blew dye pakai tudung, .cantik tau dye, .mule2 aku terperangjat lah, .ngok dye, .cm kenal n cm xknl pon ade gak, .hahha, .macam2 aku tanye dye aw arini, .huhuhuhu, .k lah smpai di sini jew, .bye, .

30 April, 2011

erm masalah yang berlaku semalam, .

kayh, .semalam aku gi balik kampung at Pengeli Timur, .aku gi sne nek motor, .sudah smpai sane, .aku gi lah jalan2 ngan sepupu aku,adik pompuan aku,awek abang saudara aku and abang saudara aku, .kte orang jalan2 ar keliling 3 kampung, .yelah mase uh bosan gilew an, .xtau nak wat pew, .gi lah jalan2, .huhuhu, .lpas jalan2, .aku ngan die orang gi lah umah pak andak aku at anggrek bandar tenggara, .pastu time nak blik uh, .tyar motor yang aku gnew lak leh bocor, .aduh sakit tol ati aku mase uh, .dah petang lak uh, .time tu lak aku nak blik kulai, .terpakse lah aku gi tukar tiub at kedai, .nasib bek atuk aku ade, .die tolong byar an wet tiup motor uh, .lpas psg tiub at kedai, .nak pasang tayar lak leh wat masalah, .hmmm, .dah lah tyar maccelin, .huhuhuhu

17 March, 2011

secara tibe2,,,

korang nak tau ark ape yang secare tibe2 ni,,,k,aritu,masee aq blik umah dri hostel,,,erm,,,mse tu tu aq dalam bas,,,tibe2 adew dak pompuan call aq,,,pastu aku tanye die,,,mane dpat 6ber aku ni???pastu dye lak jawab,,,saye jumpe 6ber awak at longkang,,,logik ark camtu,,,???xlogik an,,,xkan jumpew number aku at longkang,,,macam pencacai dah men kutip2 at longkang,,,pastu aku sound die,,,hina noh 6ber aku leh adew at longkang lak,,,ko nak tipu aku lak,,,pastu die cakap alik,,,mane ade,,btollah saye jumpe6ber awak at longkang,,,

hey,,,pening kpale aku ngan dak pompuan zaman skrang ni lah,,,nak tipu agak2,,,xkan pungut 6ber aku at longkang lak,,,ha!!!lupe lak aku,,,name die Ana Nur Syahira,,,die stay at Bandar Teanggara,,,Umurnya 15taon,,,mudew agi,,,hhuuhu,,,ni pon aku lom ngok pic die cmnew,,,hmmm,,,,kusot,,,kusot,,,,

05 February, 2011

Akak Angkat ku,,,

                  Ha, .!!!ini dia akak aku, .comelan, .???nmpak je kecik an, .tpi sbenarnye umor dye dah 19tahun         

                                                   jangan ingat dia ni udak2, .huhuhuhu




                                              hehehe, .masing2 posing lebeyh, .hahaha, .
                                                             wah, .bdan akak aku
                                             ni same besar ngan bay sblah die uh, .hehehehe
                                                               hahahah, .
                                               tahu lah pipi uh tembam, .  xpyh lah asyik nk pgang jew, .
                                          ni lah akak kesayangan aku, .huhuhu, .dlu die stu skolah ngan aku, .
                                            skrang dia blajar at maktab perguruan, .hmm, .rindunye at dye, .

03 February, 2011

Tibe2,,,

hmmm,,,korang nak tau ark,,,tadi tibe2 jew adew orang chat aku at facebook dia kate,,,`saya suka awak' terkejut gile aku bace tadi,,,hmmm,,,tapi rupe2nye,,,die kte otak die ngah blank,,,tapi aku dapat kenal die aw,,,ntah ape ntah name die,,,susah aku nak ingat,,,tapi die skolah at hongkong aw,,,pastu aku tanye ar die at sne best ark???pastu die jwb : best giler,,,banyak awek cun,,,pastu aku tanye die agi,,,camne ko leh skolah at sne lak???pastu die jawab,,,: tu mak aku ar yang daftarkan,,,tu yang aku cakap sikit at die,,,mesti ko ni orang kya kan,,,pastu die jawab:tak lah sangat,,,biase jew,,,pastu dye tanye aku,,,:ko skolah at ner???pastu aku jawab:aku skolah at teknik kota,,,pastu tak lame kemudian die teros off line,,,tak dapat aku nak tanye agi,,,ko bayngkan happy giler seh dapat kenal orang stay at luar negara,,,ni firts time aku kenal ngan orang stay at luar negara,,,huhuhu,,,

Masa atukku datang umah,,,

KHAMIS 3.2.2011


















music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic