I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

16 December, 2010

fotobaru aku jumpa,,,mase aku lalui kenangan manis bersama budak UTM


























ni lah dye pic yg aku baru jumpa,,,sebenarnya banyak lagi,,,cuma aku tak tahu mana alamat facebook fasi2 yang lain,,,kalaw tak dah berlambak dah at dalam ni,,,ni aru sikit,,,belum time penyampaian hadiah,,,pertangdingan dikir barat dengan kreativiti masing2,,,time dah nak abis tu lah aru terasa nak sedih,,,coz dye orang tu best,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sangat2,,,klaw boleh aku nak dye orang datang ke sekolah aku,,,aku berharap sangat nak dye orang datang,,,yang tengah pegang kamera tu adalah salah satu budak dari UTM,,,,hu,,,,,hu,,,,penat aku nak bercerita,,,tapi lagi satu,,,sebelum kita orang nak mengakhiri majlis ktaorang sempat belajar tepuk,,,,apew ar,,,aku dah lupew dah,,,,tapi yang pling best wat perisai perang guna surat khabar,,,,ade picnya di atas,,,tengok ar gelagat dyeorang at atas mesti kelakar kan,,,hahaha,,,,tapi ade yang meniru perisai robot perempuan tengah bogel peh kelakar giler mase tu,,,aku ketawa sampainak terkencing dalam sluar,,,nasib bek aku dapat kawal,,,gier auto kte an,,,,hahaha,,,,sakit prut dibuatnya mengenangkan perkara yang manis dan sukar untuk dilupakan,,,huhuhu,,,k lah kawan2,,,sampai di sini aja lah,,,bye,,,,,muaaaaah,,,,

No comments:

Post a Comment

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic