I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

17 March, 2011

secara tibe2,,,

korang nak tau ark ape yang secare tibe2 ni,,,k,aritu,masee aq blik umah dri hostel,,,erm,,,mse tu tu aq dalam bas,,,tibe2 adew dak pompuan call aq,,,pastu aku tanye die,,,mane dpat 6ber aku ni???pastu dye lak jawab,,,saye jumpe 6ber awak at longkang,,,logik ark camtu,,,???xlogik an,,,xkan jumpew number aku at longkang,,,macam pencacai dah men kutip2 at longkang,,,pastu aku sound die,,,hina noh 6ber aku leh adew at longkang lak,,,ko nak tipu aku lak,,,pastu die cakap alik,,,mane ade,,btollah saye jumpe6ber awak at longkang,,,

hey,,,pening kpale aku ngan dak pompuan zaman skrang ni lah,,,nak tipu agak2,,,xkan pungut 6ber aku at longkang lak,,,ha!!!lupe lak aku,,,name die Ana Nur Syahira,,,die stay at Bandar Teanggara,,,Umurnya 15taon,,,mudew agi,,,hhuuhu,,,ni pon aku lom ngok pic die cmnew,,,hmmm,,,,kusot,,,kusot,,,,

No comments:

Post a Comment

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic