I made this widget at MyFlashFetish.com.

WELCOME TO MY BLOG

thank you for coming to my blog,,,

tentang hidup aq

aq ank sulong dari 4adik beradik,,,dan aq juga mempunyai 6 adi beradik tiri,,,4 orang tu aq xpnh jumpew n 2 orang aqpenah jumpew,,,aq seorng yang periang,,,tidak sukewmenyimpan dendam,,,tidak sukew bergaduh,,,n tidak mudah cari pasal,,,aq sukew berkawan,,,dan sukew cari kawan,,,

14 January, 2011

time minggu lpaz at skolah smv kota tinggi

Hari pertama msok tigkatan lima


Peh ni lah yang aku nanti2kan,,,,jadi senior at dalam skolah tu,,,gembira giler seh,,,,bayangkanlah aku kena masok dorm di bwah perhatian warden,,,bestari 9,,,99% at dalam dorm tu boleh di ktekan budak2 terejal,,,nasib2 spe soh asyik wat kes jew at skolah taon lpaz,,,,kan dah kena dok at dorm perhatian,,,tapi bebas giler seh dah form five ni,,,kte bleh wat ape sje walaupun pengawas adew at sebelah kite,,,,


time form 4 aru msok ke sekolah,,,,


padanlah mukew diorang kene rejing,,,,tahun lpaz time budak2 aq kne rajing,,,time ni diorang kne rajing,,,hahha,,,,tak lah terok sangat kte orang rajing die,,,,ktie orang knerajin dlu lgi terok,,,,sampai kne simbah air nile,,,pastu longkang,,,sambil baling telur,,,,peh balik asrama masing2 bau hanyer,,,,tapi form 4 skrang ni tak lah terok sangat kne rajing,,,pengawas dyeorang pun sume longoi2,,,masing2 takot ngan form 4 plik aq,,,wat pewnak takot ngan form 4 tu ekkk,,,hui apelah,,,,huuhuhuhu,,,,,,

No comments:

Post a Comment

music

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH KE BLOG AKU
There was an error in this gadget

awangcrew

awangcrew
hmmm,,,

mypic

mypic

my pic

my pic